2016. július 30., szombat

Milyen blogot írsz? - ilyen a személyiséged

FIGYELEM!
Ez a bejegyzés csak viccből íródott, ne vegyétek komolyan, de azért vicces lenne, ha tényleg igazak lennének rólatok az itt leírtak!
Mindenképp írjátok meg kommentbe, hogy tényleg ilyen-e a személyiségetek.. :)




Fanfiction: Egy igazi fangirl lehetsz, ha valamit, vagy valakit szeretsz, azt nagyon. Akár egy életig tarthat egy erős barátságod. Szereted tovább gondolni a dolgokat, nagy empátiád van az emberekkel szemben, így könnyen bele tudod élni magad más helyzetébe.

Gimis: Eléggé spontán ember vagy, nem szereted túlgondolni a dolgokat, de kis dolgokból is tudsz valami nagyot alkotni. Sokszor a megszokás embere vagy, de ha úgy tartja kedved, egy perc alatt mindent megtudsz változtatni magad körül.

 Novellás: Hirtelen ötleteid visznek előre az életben, tele vagy meglepetéssel, sose szánsz sok időt egy dologra, türelmetlen vagy, rögtön ki akarsz próbálni valami újat.

Mindenes: Az ötleteidnek senki sem szabhat határt, mindig azt csinálsz amit te akarsz, nem hagyod, hogy irányítsanak. Egy megfigyelő vagy, mindig kíváncsi vagy arra, hogy mi zajlik épp a világban.

Akció/Kaland: Az izgalom híve vagy, sokszor álmodozol arról, hogy kipróbálj valamit ami ad neked egy kis adrenalint. Imádod a titokzatos dolgokat. Az életed problémáit a bátorságoddal oldod meg.

Szépségápolás/Divat: A külső csak a felszín, a belső a fontos. Jó, oké, igaz, de azért az se mindegy, hogy az a bizonyos felszín milyen...Ugye? Igényes vagy, szeretsz kísérletezni új dolgokkal, nem szoktad elkapkodni a dolgokat ha tudod, hogy az fontos neked, vagy akár másnak. Mindig is meg volt a saját ízlésed ami vagy sajátos, vagy olyan ami mindenkinek tetszik.

Romantikus: Szeretsz álmodozni, mások helyzetébe képzelni magad. Könnyen ismerkedsz, mindenkinek megadod a lehetőséget, hogy jóba legyetek, de ha rájössz, hogy nem él a lehetőséggel akkor visszavonulót fújsz. Úgy gondolod, a világ legjobb érzése szeretve lenne, maga a szeretet és a szerelem mozgatja a gondolataid.


Erotikus: A külső megtévesztő. Sokan felszínesnek gondolnak addig amíg meg nem ismernek és rá nem jönnek az igazságra. A nagy fantáziádról vagy híres. Midig van saját véleményed, amit nem rejtesz el, hanem bátran kimondod.

Fantasy: Minden helyzetből kihozol valamit, a barátaid szívesen beszélgetnek veled, mert élmény hallgatni a történeteid. Mesterien tudsz hazudni, de nem jellemző rád, az emberek megbízhatnak benned, de egy veszekedés során nem bocsátasz meg könnyen.

Maffiás/Krimi: Te mindig egy biztos pont leszel a barátaid számára, tudod, hogy bátorítsd az embereket, könnyen tudsz manipulálni másokat, az éles nyelved miatt nem szeretnek veled konfliktusba keveredni az ismerőseid.

17 megjegyzés:

  1. Én egy fanfictiont és egy fantasy történetet írok, és mindkettő igaz rám:)

    VálaszTörlés
  2. Fanfiction és akció, kaland. Nagyon eltaláltad :) viszont írhattál volna többet, érdekelt volna mit rejt még :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én is kevésnek találtam, de ezek voltak azok a dolgok amiket gondoltam, hülyeségeket pedig nem akartam írni :D (:

      Törlés
  3. Fantasy történetet írok és már majdnem igaz volt rám minden :'D De az utolsó sorban az a mondat, hogy "egy veszekedés során nem bocsáasz meg könnyen." Sajnos nem igaz rám :D De élvény volt olvasni a bejegyzést ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Azt sajnálom, hogy nem találtam el, de jó, hogy könnyen megbocsájtasz! :D
      Örülök, hogy tetszett! ^^

      Törlés
  4. Szia :D
    Annyira igaz, amiket írtl, totálisan magamra ismertem a fanfic írókra jellemző, és mivel már romantikus történetet is írok, rá kell jönnöm, hogy ez is igaz rám...
    Te most olvastál a gondolataimban, hogy ennyire eltaláltad? :D
    Lauren W.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Na jó, most be kell, hogy valljam...:
      Minden nap KislábujjgyilkosAlexet küldtem hozzád, hogy kémkedjen utánad...Sajnálom? De már nem tudtan eltitkolni )":"": :D
      Köszi a kommented! ♡
      Sziaa!

      Törlés
  5. Tetszett ez a bejegyzés is. Érdekesnek és ötletes. Tipikus Coloratis bejegyzés! Amúgy annyira igaz amit írtál :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett, és, hogy igaz rád! :)

      Törlés
  6. Tök jó bejegyzés! Kár, hogy arra nincs kategória, ha az ember erottikus fanfic novellás blogot vezet, gimis au-kal... :D Így nehéz a választás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Huha, bevallom erre a "kategótiára" tényleg nem gondoltam. :"D Akkor biztos minden igaz rád! :D

      Törlés
  7. Egy romantikus fantasy történeten dolgozom jelenleg, és azt kell mondjam, hogy igazak, amiket leírtál mindkét műfajnál :D

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Egy fantasy történeten dolgozom jelenleg, és azt kell mondjam, hogy igaz, amit leírtál ;)

    VálaszTörlés