2016. szeptember 24., szombat

7 Facebookos helyzet

1. Azok a bizonyos videók
Ugye ismerős az a helyzet amikor éhes vagy és hirtelen az egész Facebook tele lesz kajás videókkal? Te pedig lemondó tekintettel vizslatod tovább az üres Nutellás üveget...Sad story...



2. Körüzenetek
Jézusom, hogy én mennyire utálom az ilyen üzeneteket! Ki volt az aki kitalálta ezt a baromságot?! De tényleg! Aztán ott vannak azok akik hisznek benne, és ha bele van írva, hogy "ha nem küldöd tovább 200.00 embernek akkor holnap meghalsz!" akkor teljesen megijednek...Khm...Jelentem; egyet se küldtem tovább, de még mindig élek.

3. Likevadász oldalak
Samsung vagy iphone?
Hamburger vagy Pizza?
Válaszolj hangulatjelekkel!
Na jó, nekem is lenne egy kérdésem:
Ugye te is unod már ezek a posztokat?
Ennél feltűnőbben nem lehet likevadász hadjáratot indítani a Facebookon.

4. A Facebook rejtélye
*felmegy a Facebookra*
*meglátja, hogy valami ismeretlen bejelölte őt*
*kérdő tekintettel bámulja a képernyőt*
Mégis hogy a francba találnak ezek rám? Se közös ismerős, se olyan csoport amiben ő is benne lenne, még nem is az én országomba él, hogy jutott el az én profilomig? Tényleg egy örök rejtély lesz számomra, hogy az ismeretlenek hogyan találnak rám, és ha már itt tartunk: minek jelölnek be?...

5. "Enyém"-"Tiéd" kommentek
"Ribancom" "Bejövős" "Enyém-Tiéd"
Amikor meglátok ilyen kommenteket azt se tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Mégis miért cuki az ha leribancozod a saját barátnődet? Az egyik kedvencem amikor valaki felrak egy mostanság "semmi-sem-látszik-belőlem" képet, erre odakommentelik, hogy "Gyönyörű". Mi?...A segge amit már kínosan próbál kinyomni a képen?

6. Juliska hatalmasat villantott!! 44! Omg!
Na, az ilyen cikkektől elfog a nevetés. Nyilván a címnek feltűnőnek kell lenni, hogy rákattintsanak, de hát akkor is! Az nem villantás, hogy átlátszott az xy mellbimbója, főleg nem hatalmas hír. Ha ilyen cikkeket akarnak írni az újságokba akkor jöjjenek el a sulimba, ott sokszor megesik, hogy a tanárok megfeledkeznek a melltartóról. Fúj.

7. Az anyukák/nagymamák
Párszor, ha unatkozom, elég csak felmennem a Facebookra és elolvasnom egy-két kommentet és már van is min nevetnem. Gondolom mindenkinek ismerős az a helyzet amikor egy ismerősöd (vagy akár te) feltesz egy képet és jönnek a nagymamák és az anyukák kommentelni:
Nagyon aranyos vagy kisunokám! Sok puszit a Mamától és Papától!
Gyönyörű vagy, kislányom!
Nagyon jó ez a kép, hogy van a család? Szép napot!
Persze ezek csak a javított verziók, mert úgy látszik sokszor folyamodnak a nagybetűkhöz, vagy a pontok használatához enter helyett...Persze ezek a kommentek inkább aranyosak, mintsem idegesítőek.

4 megjegyzés:

  1. jaja... melltartót nem ismerő tanáraim nekem is vannak... és amikor egész fizikán azon röhögtök, hogy a bimbi kukucskál... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Neked is a fizika tanárod? Ez valami fizika tanáros tulajdonság? :"D

      Törlés
    2. Nekem is a fizika tanárom XD de annak még a foga is rohad és szegénynek nincs két szemöldöke XD

      Törlés
    3. Jézus! :"D Egyre gyanúsabbak ezek a fizika tanárok! :D

      Törlés