2016. április 9., szombat

Ami hiányzik a blogokból

Sziasztok!
Ma egy olyan bejegyzéssel érkeztem amit hosszas megfigyeléssel készítettem, ugyanis átgondoltam, hogy mik azok a dolgok amiket én hiányolok legtöbb blogból!
Jó olvasást! ^^


1. Sport
Mivel imádok sportolni nagyon szeretem ha egy blogban is az egyik szereplő sportol valamit, de sajnos egyre kevesebbszer találkozok olyan blogokkal ahol a sport fontos a történetbe...Csak azt nem értem, hogy például benne van, hogy vékony és jó alakja van egy szereplőnek, és akkor kérdezem én: Mégis hogyan ha folyton csak a seggén ül és nem csinál semmit?



2. Testvérek
Jó, oké, van olyan blog ahol azért szóba esik, hogy a szereplőnek van egy bátyja vagy egy kishúga vagy nem tudom kije, de különösebben nem foglalkoznak vele. De szerintem egy testvér a történetbe nagyon fontos lehet, és nem csak a szerelmi szálak hanem egy "testvéri" oldal is jó egy történetbe.

3. Zene
Zene nélkül nincs élet. Se a valóságban, se  a blogokban. Legalábbis én imádok zenét hallgatni, énekelni és valahogy ezek a dolgok is sokszor kimaradnak a történetekből. Szívesen olvasnék egy olyan blogot ahol nagy szerepe van a zenének.

4. Háziállatok 
Ezt végképp nem értem! Én teljes mértékben kutya őrült vagyok, de ezen kívül imádom az állatokat és csak mostanában döbbentem rá, hogy semmilyen blogban nem találkoztam háziállatokkal, pedig nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen aki tudja, hogy milyen egy állatot úgy igazán szeretni.

Egy újabb rövid bejegyzés, de remélem azért érdemes volt elolvasni. Illetve indítottam egy szavazást amiben arról kérdezlek meg titeket, hogy melyik cikket látnátok  szívesen a blogon. Ha esetleg telefonról vagytok akkor kommentben írjátok meg, hogy melyik lehetőség tetszene a legjobban Nektek! (:
- Mindent amit tudni kell a kontaktlencséről
- Egy kezdő blogger tippjei
- Társírás
Köszönöm az új feliratkozókat! ♡

8 megjegyzés:

  1. Kedves Lili!
    Már írni szerettem volna neked egy ideje, ugyanis nagyon tetszik a blog! ^.^ Szerintem hasznos, és ami a legfontosabb, teljes mértékben igaz dolgokat írsz a cikkeidben. Ez a mostani különösen tetszett, mert ezeket a dolgokat én is rengetegszer hiányolom egy történetből, de megpróbálom a sajátjaimba belefűzni. Bár a jelenleg futó történetemben a téma révén nem játszanak nagy szerepet az ilyesmik, de az első három pont köré több sztorit is építettem már, épp ezért örülök, hogy másnak is van igénye ennyire hétköznapi és természetes elemekre. :)
    Ez a szavazás viszont nagyon kemény dió nekem, mert amellett, hogy gyakorlatlan kontaktlencse-használó vagyok, a blogger tippjeid is érdekelnének. :)

    Ölel, Thea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Thea! ^^
      Nagyon örülök, hogy hasznosnak találod a blogod, és hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki hiányolja ezeket a dolgokat a történetekből! Mindenesetre ha bármilyen blogot elkezdesz/publikálsz amikben nagy szerepe van az itt felsoroltaknak szívesen olvasnám! (:
      Valószínűleg mindegyik cikk meg lesz írva, csak még nem tudom, hogy melyiket tegyem fel elsőnek, ezért kell a segítségetek!
      Szia! ^^

      Törlés
  2. Drága Lili!

    Most bevallom neked, hogy első látásra beleszerettem az írásodba. Sajnos nem szoktam annyira sok blogot olvasni mivel egyfolytában csalódok, de a tiédre napi rendszerességgel feltekintek, hogy ez a csaj mikor rak már ki valamit mert olvasni akarok és a te írásaid nem csak szórakoztatnak hanem inspirálnak is a saját munkában. Szóval ne hagyd abba soha, mert hidd el akkor megkereslek és egy fél napot zaklatni foglak, hogy a te blogodra szükségünk van nekünk bloggereknek.

    Puszil, Vanity.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem tudod elhinni, hogy ez a komment most mennyire jólesett! Nagyon örülök, hogy tudok segíteni/inspirálni bárkit is ezzel a bloggal. Remélem a továbbiakban se fogok csalódást okozni!
      Szia! (:

      Törlés
  3. A napokban találtam rá a blogodra, de egyből megimádtam c: Nagyon jók a bejegyzéseid, bár lehetnének hosszabbak.
    És - mint szinte mindegyik témában - annyira igazad van, ezeket én is szoktam hiányolni, pedig nagyon jó szálakat lehet belőle kiszedni. Annyit még hozzátennék, hogy nem csak a testvéreket lehet hiányolni a blogok többségéről, hanem úgy általánosságban a családtagokat. Tehát, xy 21 éves - és persze, persze, van annyi pénze a családnak, hogy a kicsi lányuk elköltözhessen valami méregdrága helyre... - , de nagypapája, unokatesója, apja, anyja, kishörcsöge egyszer sem telefonál, kér találkozót, vagy hasonlót. Ez azért nem túl realisztikus.
    De visszatérve rád és a blogodra, egyszerűen nagyszerű, remélem még sok ilyesmi cikket olvashatunk rajta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! (:
      Igen, a bejegyzések sajnos nem túl hosszúak, ezért próbálok egy héten ketőt is felrakni.
      Igazad van, most, hogy így belegondolok tényleg nincs senkije a főszereplőknek...Csak pénze. Az mindig van valamilyen ismeretlen forrásból :D
      Nagyon örülök, hogy tetszik! ^^
      Sziaa!

      Törlés
  4. Ohh *-* Díjugratás ohh az a kecsesség *-*
    (ez egy értelmetlen komment) :D

    Na jó, azért hagyok még nyomot, imádom a blogod, sajnos csak most volt időm elmélyülni benne, pedig egy ideje követlek és olvaslak! :D
    Én úgy olvasnék egy blogon arról, hogy egy nyuszi szemszögéből írják meg a történetet, aki a gazdinál éldegél. XD

    Moro~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Annyira örülök, hogy tetszik a blog! <3 hmm...a nyuszis történet nem is hangzik olyan rosszul! :D

      Törlés