2016. június 25., szombat

5 blogger tulajdonság

1. Kitartás
Ha nem vagy kitartó akkor lőttek a blogodnak. Az elején persze mindenki azt gondolja, hogy "Ooo, majd írom a részeket, felrakom és kész,  minden szipiszupi lesz". Aztán pofára esel, és nagy szükséged lesz a kitartásodra.

2. Elfogadás
Leginkább akkor amikor egy véleményt kapsz. Negatívat. Hogy ne őrjöngj, hanem próbálj építő jelleggel nézni a kritikára. Persze nem azt mondom, hogy mindent le kell nyelned, neked is lehet véleményed.

3. Kreativitás
Gondolom ezzel nem lepek meg senkit. Ha nem egy sablonos, unalmas sztorit akarsz akkor ne fogd vissza magad, bármi jöhet ami új és kreatív. De a régit is lehet újítani. A lényeg; mindig kreatívan.4. Igényesség
Egy ember rosszul van kivágva a fejlécen? Cseréld le! A desing már nem illik a bloghoz? Keress újat. Figyelj a helyesírásra és a fogalmazásodra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tökéletes legyen a blogod (mind tudjuk,  hogy az lehetetlen), csak figyelj a részletekre.

5. Empátia
Nagyon fontos. Mindig más és más helyzetbe kell beleképzelned magad, olyan dolgot kell életszerűre írnod amit te még lehet, hogy nem éltél meg. Csak pár példa:
- Milyen érzés megölni valakit
- Milyen ha lelőnek
- Milyen lehet az igaz szerelem

Persze ezek nem olyan dolgok amik vagy megvannak benned vagy nem, hanem tudod fejleszteni, nekem se tökéletes a fogalmazásom, helyesírásom, de egy év alatt sokat javult amit annak köszönhetek, hogy folyton azon voltam, hogy jobb legyek. 
Legyél kitartó, hidd el megéri


Sziasztoook!
Elvileg úgy volt, hogy a "Foci EB Magyarország szemszögéből" témájú cikket hozom, de bevallom, ez gyorsabban kész lett, úgyhogy ez került fel hamarabb. De ami késik az (remélhetőleg) nem múlik, úgyhogy hozom majd azt a bejegyzést is! (:

Ui.: KÖSZÖNÖM az 5000+ megtekintést! 

4 megjegyzés:

 1. Szia!

  Hát a kitartástól én kaptam egy szép kis pofont. 😂 az első blogom olyan unalmas volt, hogy egy részre másfél hónapot kellett várni, és mikor befejeztem, az volt az első gondolatom. "Na, ezt a szart söpörhetem is ki fejemből" 😂 hát igen, voltak gondolatok 😂
  Negatív kritikát én még nem kaptam, de ami késik nem múlik. Az olvasóim megvannak elégedve a munkámmal, és én is magammal.
  A kreativitással Sosem volt gondom 😂 nekem születtek mindig a legelvetemültebb ötleteim a barátaim között. 😂😂
  És az empátia. Néha kicsit nehéz leírni azt amit még nem éltél át, de ezek a dolgok hamar megoldódnak 😉

  Nagyon jó bejegyzés lett, és várom az EB-set 😂

  Puszi, Camryn 😚

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa! ^^
   De figyelj már az is valami, hogy befejezted! Nekem még egy befejezett blogom sincs...szóval össze kell kapnom magam! :D Hm...Most magamra ismertem kreativitás szempontjából! C: Örülök, hogy tetszett! ♡
   Sziaa!

   Törlés
 2. hali :) meglepi (de nem díj) ;)
  http://evesseven.blogspot.hu/2016/06/the-social-media-book-tag-szinyke.html

  VálaszTörlés