2016. június 25., szombat

5 blogger tulajdonság

1. Kitartás
Ha nem vagy kitartó akkor lőttek a blogodnak. Az elején persze mindenki azt gondolja, hogy "Ooo, majd írom a részeket, felrakom és kész,  minden szipiszupi lesz". Aztán pofára esel, és nagy szükséged lesz a kitartásodra.

2. Elfogadás
Leginkább akkor amikor egy véleményt kapsz. Negatívat. Hogy ne őrjöngj, hanem próbálj építő jelleggel nézni a kritikára. Persze nem azt mondom, hogy mindent le kell nyelned, neked is lehet véleményed. Erről bővebben írtam az első bejegyzésemben: Kritika, egy író szemével

3. Kreativitás
Gondolom ezzel nem lepek meg senkit. Ha nem egy sablonos, unalmas sztorit akarsz akkor ne fogd vissza magad, bármi jöhet ami új és kreatív. De a régit is lehet újítani. A lényeg; mindig kreatívan.



4. Igényesség
Egy ember rosszul van kivágva a fejlécen? Cseréld le! A desing már nem illik a bloghoz? Keress újat. Figyelj a helyesírásra és a fogalmazásodra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tökéletes legyen a blogod (mind tudjuk, hogy az lehetetlen), csak figyelj a részletekre.

5. Empátia
Nagyon fontos. Mindig más és más helyzetbe kell beleképzelned magad, olyan dolgot kell életszerűre írnod amit te még lehet, hogy nem éltél meg. Csak pár példa:
- Milyen érzés megölni valakit
- Milyen ha lelőnek
- Milyen lehet az igaz szerelem

Persze ezek nem olyan dolgok amik vagy megvannak benned vagy nem, hanem tudod fejleszteni, nekem se tökéletes a fogalmazásom, helyesírásom, de egy év alatt sokat javult amit annak köszönhetek, hogy folyton azon voltam, hogy jobb legyek. 
Legyél kitartó, hidd el megéri


Sziasztoook!
Elvileg úgy volt, hogy a "Foci EB Magyarország szemszögéből" témájú cikket hozom, de bevallom, ez gyorsabban kész lett, úgyhogy ez került fel hamarabb. De ami késik az (remélhetőleg) nem múlik, úgyhogy hozom majd azt a bejegyzést is! (:

Ui.: KÖSZÖNÖM az 5000+ megtekintést! 

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Hát a kitartástól én kaptam egy szép kis pofont. 😂 az első blogom olyan unalmas volt, hogy egy részre másfél hónapot kellett várni, és mikor befejeztem, az volt az első gondolatom. "Na, ezt a szart söpörhetem is ki fejemből" 😂 hát igen, voltak gondolatok 😂
    Negatív kritikát én még nem kaptam, de ami késik nem múlik. Az olvasóim megvannak elégedve a munkámmal, és én is magammal.
    A kreativitással Sosem volt gondom 😂 nekem születtek mindig a legelvetemültebb ötleteim a barátaim között. 😂😂
    És az empátia. Néha kicsit nehéz leírni azt amit még nem éltél át, de ezek a dolgok hamar megoldódnak 😉

    Nagyon jó bejegyzés lett, és várom az EB-set 😂

    Puszi, Camryn 😚

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! ^^
      De figyelj már az is valami, hogy befejezted! Nekem még egy befejezett blogom sincs...szóval össze kell kapnom magam! :D Hm...Most magamra ismertem kreativitás szempontjából! C: Örülök, hogy tetszett! ♡
      Sziaa!

      Törlés
  2. hali :) meglepi (de nem díj) ;)
    http://evesseven.blogspot.hu/2016/06/the-social-media-book-tag-szinyke.html

    VálaszTörlés