2016. július 11., hétfő

7 kínos pillanat

1. Néznek miközben szelfizel
Ez annyira zavarba ejtő. Például ha épp hülye fejet vágok és valaki rám néz. Én meg elképzelem, hogy milyen hülyén nézhetek ki kívülről...Gondolom nem lepek meg senkit azzal, hogy ezek után elment a kedvem a szelfizgetésektől (legalábbis nyilvános helyen)

2. Bámulnak fagyizás közben
Uram Atyám! Olaszországban ettem a fagyim, amikor pedig felnéztem összetalálkozott egy sráccal a tekintetünk aki egyenesen szuggerált én meg közben a fagyimat nyaltam...Ilyenkor örülök, hogy nem látok bele az emberek gondolataiba.

3.Amikor a tanár figyel dolgozatírás közben
Ismerős az a helyzet amikor írod a dolgozatot a tanárod pedig mögéd áll és elkezd  bámulni a vállad felett? Természetesen ilyenkor mindent elfelejtesz, csak a  tanárnak a nagymama parfümjét érzed.  Kedves Tanárnő, megtenné, hogy elhúz a pics...szóval elmenne kérem?

4. Beleakad a hajadba a hajgumi
Következő volt a helyzet:
Volt egy olyan zseniális ötletem, hogy két gumival kötöm össze a hajam, mert úgy jobban tartja majd a copfot. Oké, minden szuper, egészen addig amíg nem akarom kibontani a hajam a suli közepén. Csak volt egy kis probléma: a gumi teljesen beleakadt a hajamba és az istenért se akart kijönni a hajamból, így kénytelen voltam megkérni valakit, hogy szedje ki. Az egész suli előtt próbálta a csaj kitépni azt a szerencsétlen hajgumit a copfomból! Nem, nem volt kínos. Egy kicsit se.

5. Rápréselődni valakire a buszon
És nem, még véletlenül se egy szexi pasi mellett kell nyomorognod, hanem egy sörhassal megáldott " én nem használom a dezodort, me' minek az?" típusú emberrel hozz össze a sors. Oké, ez senkinek se lehet ismeretlen. Amikor buszra kell szállnod mindig azért könyörögsz, hogy ne legyen tömve a jármű. De sosincs szerencséd. Ha találsz egy miniméter ahol nincs senki akkor valahogy bepréselődsz és minden egyes megállónál azt reméled, hogy kiszáll valaki. De ismétlem; sosincs szerencséd.

6. Amikor belájkolod véletlenül valaki képét
Épp valaki után nyomozol a Facebookon, esetleg titokban egy pasi képeit nézegeted amikor az ujjaid önálló életre kelnek és rányomnak a "like" gombra, te pedig abban a secundumban kilájkolod, de a pulzusod még mindig kétszázon van.




 +1. Marilyn Monroe
Végre ráveszed magad, hogy felvegyél egy szoknyát, valahogy még be is tudod dumálni magadnak, hogy jól áll, aztán kilépsz az utcára és ekkor a természet közbeszól. Egy kicsit túl nagy volt a szél, és hopp, a szoknya már nem is a helyén van. K.Í.N.O.S.

9 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most elképzeltem, ahogy a suli közepén rángatja egy csaj a hajadat :DDD Az tényleg gáz lehetett :/
    A fagyizást bámuló csávesz gondolataira én se lennék kíváncsi. Pláne, ha belegondolsz, hogy akár Kislábujj Alex is lehetett az illető... Vagy az olasz kiadása :"D
    Amúgy tudod, mit utálok még nagyon? Amikor tök jól áll a hajam, kimegyek az utcára, és kb tíz másodperc múlva elkezd fújni a szél :D Vagy amikor mondok valamit, és a másik rosszra gondol, vagy olyanokat is belemagyaráz a szavaimba, amik amúgy nem voltak ott. Na, ezektől falra mászok! De az se sokkal jobb, amikor a barátnőiddel végigsétálsz a folyosón, jön szembe a kiszemelted mermérne' alapon, és a barátnője elkezdik bökdösni a karodat, mintha magadtól nem vetted volna észre a gyereket :D
    Nagyon szuper bejegyzés volt, mg sok ilyet :)
    Puszi, Maja<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Tuti, hogy KissLábujjAlex volt :D U, ezek annyira igazak! Most új ötleteket kaptam :3 Nem baj ha felhasználom a kommented? :D
      Köszönöm! ¸<3
      Sziaa

      Törlés
  2. Szia!
    Ez mind igaz nagyon. :D
    Nekem a kedvenc történetem, mikor születésnapom volt. Ugyanúgy mentem iskolába. Meglátom barátnőmet elkezdek felé szaladni. A fű nyirkos volt. Szóval. Futunk futunk futunk erre meg nagyon ügyesen elszúszunk. Az haggyán hogy elcsúszunk a lábam kiment vagy mit csinált nem tudtam ráállni. Brutálisan fájt. A többik először csak röhögtek, de miután észrevették, hogy komolyan fáj, rögtön segítettek. Na igen, de én nem mentem haza. Első óra irodalom volt és verset kellett felmondani. Tanárnő úgy gondolta kicsesz is velem kezdi. Én meg ott könnyes szemmel, zokogva elkezdem mondani. Alapból megalázó volt, hogy nem tudtam felállni még verset is mondjak. A hangom brutális volt. De a végén picit megembereltem magam, majd elmontam a verset.
    Azon a napon a tanárok olyan kedvesek voltak velem. :D De nap végére már tudtam járni, úgy ahogy. Hazaértem anya meg rögtön el akart vinni az ügyeletre. Gyalog. Na kösz. :D legjobb szülinap.

    Gondoltam megosztom veled, hogy tudd, nem csak neked vannak kínos pillanataid. :D
    Puszi: Rowena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj Istenem! A vizes fű sosem végződik jól... :D És hát persze..Áll láv juh az *imàdok-kicseszni-a-gyerekekkel* tanárok...
      Köszi, hogy elmesélted, ( bocsi) de nevettem egy jót! :D
      Szia!

      Törlés