2016. november 3., csütörtök

7 hónapos és 12 napos a blog! + egy terv amihez Ti kelletek!

Sziasztok!

Fél éves a Colorati!   Hét hónapos és 12 napos a Colorati!



Oké, most kérdezhetnétek azt, hogy mégis miért pont 7 hónap és 12 nap után ünneplem a blogom, és nem mondjuk fél év után, vagy az egy éves szülinapján. Ennek egyszerű oka van: egyszerűen csak köszönetet akartam mondani nektek, hiszen miért csak akkor lehetne ezt megtenni, ha elértünk valami "egész" számot? Szóval én most megtartom a hét hónapos és tizenkettő napos szülinapi bulimat.
Na, ez volt a "cukibb" változatom...Most jöjjön a csúf, de sokkal szórakoztatóbb igazság. Hát...izé...elszámoltam magam. Az a helyzet, hogy egy hónappal és tizenkét nappal elszámoltam a dátumot és azt hittem, hogy ma fél éves a blog. De most, hogy utána számoltam, jöttem rá, hogy itt valami nem jó. Mert egy hónappal és tizenkét nappal többet számoltam... De végül is kit érdekel? Melyik másik blog olyan menő, hogy "7 hónapos és 12 napos szülinapja" van? Semelyik. ( mert valószínűleg a többi blog írója tud számolni, de ez lényegtelen :D )
Szóval, akkor:
2016. 03. 15.
Az első bejegyzésemet ekkor raktam fel, egy héttel később pedig még egyet. Az első dolog, hogy hihetetlenül meglepődtem, el sem hittem, hogy ennyi embert érdekel a blogom. Tudnotok kell, hogy az első blogomnak hónapokig tartott,  míg elérte az 500 (!!!) megtekintést, a Coloratinak pedig egy kicsit több mint egy hét alatt elérte 1000+ kattintást. Ezt nem azért írom le, hogy felvágjak vele, egyszerűen csak, hogy ti is lássátok, hogy ez milyen meglepő volt számomra. Aztán ott vannak az olvasóim/feliratkozóim. Annyira sokan vagytok! De tényleg, azt se tudtam elképzelni, hogy egyáltalán lesz 30 darab ember akit érdekelnek a bejegyzéseim, erre lassan már hetvenen vagyunk! Egytől egyig végig ölelgetném mindannyitokat (na jó, nem, mert nem vagyok olyan ölelkezős típus), de abban biztosak lehetek, hogy sokat számít nekem, hogy itt vagytok. Köszönöm nektek azokat a kommenteket amiket írtatok, illetve Facebookon is a visszajelzéseket.
A blog teljes mértékben Én vagyok. Én szerkesztettem a fejlécét (bár az elején Thea Quincey csinált nekem egy gyönyörű fejlécet, amit most is megköszönök ) a desingnet is én állítottam be, de a legjobb az, hogy sosem volt még olyan amikor muszájból írtam egy bejegyzést, sosem erőltettem az írást, egyszerűen "csak úgy jött". Minden bloggernek ezt kívánom; hogy szeresse azt amit ír.
Aztán ott vannak a cikkek amiket mindig próbáltam humorosan, de mégis hasznosra megírni, hogy ezzel segítsek másoknak. Remélem ez sikerült is, és ha talán nem is segítettem nektek, legalább nevetettek egy jót. Vagy fordítva.
Szóval, az a lényeg, hogy ez a blog az életem részévé vált ( olyannyira, hogy amikor elmegyek a nagymamámhoz az szerepel az első kérdései közt, hogy "Na és, mi van a blogoddal? ). És remélem, hogy már valamennyire nektek is benne van a mindennapi programotokba, hogy ha éppen unatkoztok vagy találtok egy kis szabadidőt a sok elintézni való mellett, akkor feljöttök a blogra és elolvastok egy cikket.

Tervek:

A jövőben több tervem is van a bloggal kapcsolatban ( na jó, csak egy, de ez így jobban hangzott), az egyik ( az egyetlen) az az, hogy minden hónap végén kirakok egy "Blogger híradó" című bejegyzést ami összefoglalja az előző hónapi történéseket. Például ha valami nagy port kevert a blogger világban, de leginkább a blogokkal kapcsolatban írnék:
-Azokról a blogokról amik abban a hónapban nyíltak: Ezt azért szeretném leírni, hogy könnyebben rátaláljanak az olvasók
-Azokról a blogokról amit abban a hónapban fejeztek be: Mert minden befejezett blog szerintem megérdemli, hogy valahol kiírják, hiszen csomó munka van benne.
-Azokról a blogokról amik újra elérhetőek, vagy amik pont, hogy szüneteltetnek: Ezt is az olvasók miatt.
-Azokról a blogokról ahol verseny folyik majd a KÖVETKEZŐ hónapban: pl. ha februárban lesz egy blogos verseny akkor a januári bejegyzésbe kiírom, hogy könnyebben rátaláljanak a bloggerek, és tudjanak rá jelentkezni.

Viszont nyilván nem tudom számon tartani az összes blogot, ezért, hogy minden blog eljusson hozzám, az e-mail címemen keresztül írhatnátok nekem. Szóval ha pl. ha lesz egy új blogod januárban, akkor írj nekem egy e-mailt, a blog linkjével és leírásával, és én belerakom majd a januári bejegyzésbe.
Ez lenne az a nagy terve amit majd megszeretnék valósítani, szerintetek jó ötlet? Titeket érdekelne?
Még átgondolom ezt az egészet, de ha el is kezdtem ezeket a bejegyzéseket írni, csak következő évben, 2017 januárjában, fogom kirakni az első ilyen bejegyzést! (:

Köszönöm annak aki, végig olvasta ezt a bejegyzést, illetve annak is aki megosztja velem a véleményét kommentben! ^^
Sziasztok!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon gratulálok! Nem szoktam kommentelni, mert általában csak rohanok (ezért bocsánat), de itt vagyok, és hát szuper vagy. Ez az ötlet nagyon jó, de biztosan rengeteg idődet el fogja venni.
    Én azért szurkolok! :)

    Ginny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Á, ismerős a helyzet! :D Köszönöm, hogy ezt a kevés időted egy kommentre szántad! ♡
      Örülök, hogy tetszik az ötlet, bevallom én is ezen gondolkozom, hogy vajon, hogy lesz időm rá...De majd kiderül! ^^
      Szia! (:

      Törlés