2017. január 29., vasárnap

5 ismerős helyzet a fodrásznál

Sziasztook!
Mivel előző héten nem hoztam új bejegyzést ezen a hétvégén kettővel "jövök nektek" úgyhogy itt is lenne ez a cikk!
Jó olvasást!
1. Aucs...
Úgy érzem az egyes pont címével tudom a legjobban kifejezni, hogy mit érzünk akkor amikor a fodrász a hajunkat mossa. Bár az elején jó érzés ahogy hozzáértő kezekkel masszírozza bele a sampont a fejbőrünkbe két perc után már semmi másra nem tudsz figyelni csak a nyakadba nyílaló fájdalomba, ugyanis az a szék rohadt kényelmetlen és hiába raknak rá mindenféle párnákat, semmi sem segít a helyzeten úgy is elzsibbad a nyakunk. Aucs...


2. A kérdés
-Na és milyen hajat szeretnél?
A világ egyik legnehezebben megválaszolható kérdése...Igazából két lehetőség van. Az egyik, hogy csak szimplán untuk a frizuránkat és ötletünk nincs milyen legyen, a lényeg, hogy csak más. A második opció pedig az, hogy nem tudjuk jól leírni, hogy milyet is akarunk pontosan és vagy hatvanezer képet mutatunk a fodrásznak a telefonunkról, hogy mi bizony ilyet akarunk, vagy megpróbálkozunk a lehetetlennel, és elmagyarázzuk az elképzelésünket. Kb. így:
-A frufrum érjen az államig, de úgy vágd le, hogy beleérjen a copfomba és fontos, hogy ne nézzek ki úgy miatta mint egy ötéves. Hátul hagyd hosszan, de ne teljesen egyenesre hanem cikcakosra...Ja, hogy olyan nem létezik? De tudod, az amikor ilyen lépcsőzetes..Igeeen, az! Ooo, hogy ahhoz nem elég hosszú a hajam?...Mindegy, akkor is olyat akarok.
 Ennek köszönhetően pedig az eredmény sose kevésszer lesz olyan mint ahogy elképzeltük.


3. Miért pont most?
Szerintem mindenki felteszi ezt a kérdést akkor amikor elkezd viszketni az orra vagy a füle a fodrásznál, de mivel le van takarva az egész keze nem bír semmit se ellenne tenni.


4. Leég a fejem!
Mintha sok fodrásznak az lenne az életcélja, hogy ropogóssá süsse a fejbőröd miközben a hajadat szárítja, vagy legalábbis leégesse a füled.


5. Fel a fejjel!
Ismerős az a helyzet amikor a fodrász megkér arra, hogy tartsd egyenesen a fejed de te akárhogy próbálkozol, ő mindig megigazítja az állad, mert nem elég egyenes a fejed tartása? A legjobb az amikor épp a hajadat fésüli de olyan erővel, hogy még ha az életed múlna rajta akkor se tudnád mozdulatlanul tartani a fejed.


+1. Jó a hajad. Hahaha...elhitted...
Oké, a cím elég gonoszan hangzik, de biztos vagyok benne, hogy már veletek is előfordult az, hogy amikor a fodrász belövi a hajad akkor úgy néz ki mintha csak egy magazinból léptél volna ki, de elég ha kilépsz az utcára és jön egy kisebb szellő, a frizurának lőttek...8 megjegyzés:

 1. Szia!

  Kiskorom óta növesztem a hajamat, szóval csak akkor járok el fodrászhoz, amikor tényleg szükséges, nehogy a végén még a kelleténél többet vágjon le belőle (ahogy az szokásuk a fodrászuknak), viszont így is a vesémbe látsz!
  Üdv: Kriszti :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Én is most épp a "növesztős korszakomban" vagyok, de szerencsére rátaláltam arra a fodrászra aki meg tudja állni, hogy ne vágjon többet a kelleténél. :D
   Köszönöm a kommented! (:
   Szia!

   Törlés
 2. Azt hiszem, nagy szerencsém van a fodrászommal, mert egy pontban sem ismertem magamra :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Azta! :O Ez aztán a szerencse! :D Még viszketni se szokott az orrod? És ott kényelmes az a szék amiben mossa a hajad? Melyik fodrászhoz jársz? *-**-* :D
   Köszönöm, hogy kommenteltél! (:

   Törlés
 3. Szia!
  Hát én minden egyes ponttal egyetértek, nálam is minden így szokott menni.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Akkor úgy látszik nem csak én szenvedek párszor a fodrásznál! :DD
   Köszönöm, hogy kommenteltél! ♥

   Törlés
 4. Minden pontot megtapasztaltam már, de szerencsére a fodrászom nagyon aranyos és a kettes pontnál mindig segít választani valami jót :D
  U.i.: Egy kis kihívás ;) http://pepitakastely.blogspot.hu/2017/02/story-of-my-life.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm, hogy gondoltál rám, mindenképp megcsinálom ezt a kihívást! *-*
   Sziaa!

   Törlés