2018. január 7., vasárnap

Hogyan csábísd el a nagy Őt?


1. Mindig mosolyogj!
Sose felejtsd el, hogy a fiúknak a vidám lányok jönnek be. Tök mindegy, hogy arról mesél éppen, hogy tegnap meghalt az aranyhala, te csak mosolyogj! Max egy kicsit pszichopatának néz, de nem fog tudni ellenállni neked.

2. Mindig legyél ápolt!
Mindig fésüld meg a hajad, ha véletlenül a nagy rohanásba elfelejtettél fogat mosni, ne törődj a késéssel, szállj le a buszról és rohanj vissza a fürdőszobádba. Használj parfümöt, még akkor is, ha nem illik a személyiségedhez. A lényeg, hogy neki tetsszen!

3. Piros
Ooo, a legfontosabb. Ha azt akarod, hogy a karjaidba omoljon a kis aranyos, akkor hordj pirosat! Nyilván mindenki tudja, hogy az a szexiség és az erotika színe, az meg senkit se érdekel, ha esetleg ki nem állhatod ezt a színt és nem is érzed magad jól benne....Pirost pirossal!

4. Légy titokzatos!
Ha meg akarod hódítani a pasit akkor tegyél róla, hogy még a harmadik randi végére se tudja meg az egész neved és azt, hogy mi a kedvenc színed. Ettől roppant szexi leszel a szemében.

5. Érintsd meg!
Egy óvatlan pillanatban simíts végig a combján, érintsd meg a kezét és tekerd a vádlid az ő lábára az asztal alatt, még akkor is ha kínosan érzed magad miatta, Ő pedig feltűnően meglepődik, sőt talán egy kicsit túlzásnak tartja...De nyugi, csak kéreti magát a cukorfalat!

6. Az adu ász!
Na és akkor most az előbbi öt tanácsomat töröld ki az emlékezetedből, mert most jön a legtutibb és el se hinnéd, hogy mennyire beválik! Szóval...*dobpergés* *feszülten visszatartott lélegzet* *időhúzás* *drámai tekintet*
...
..
.
Add önmagad és viselkedj úgy ahogy te szeretnél! Ugye te se gondoltad volna, hogy ilyen egyszerű?

Ui.: Remélem mindenkinek átjött a lényege a bejegyzésnek. Lehet, hogy az első öt tippben is van igazság, nyilván eltúloztam a dolgot, viszont egyértelműen úgy gondolom, hogy a hatodik tanács a legbiztosabb. Szóval a női magazinok bullshit tanácsaira nem mindig kell hallgatni! (mondjuk rám se 😃 ) 

Üdvözlettel:
Lili Leone, szerelmi tanácsadó

4 megjegyzés:

  1. Kedvesdrága szerelmi tanácsadóm!
    Picit meglepődtem, amiért így kiteregetted a tippeket, amik által megszereztem Kislábujj Alexet, de elengedem, elvégre mindenki megérdemli a boldogságot és a szerelmet. Ezek tényleg elkerülhetetlen részei a pártalálásnak, aki nem fogasja meg a tippjeidet, azzal a lendülettel mehet a kisállatkereskedésbe beszerezni pár macskát az öreg napjaira. Vagy egy mérgeskígyót. Halál a hitszegőre! Bár nem is értem, hogy hiheti bárki is, hogy elérhet valamit az életben, ha nem vigyorog 0-24ben, nem érezni nyolc kilóméterről a virágillatát, nem öltözik úgy, hogy azt a Mikulás krampuszai is megirigyelnék, nem él a CIA titkosügynökeit megszégyenítő módon, ÉS még arra is képtelen, hogy minden lehető alkalommal letaperolja a párját. Utóbbi egyébként a családi ebéd kellős közepén a leghatásosabb, akkor garantált a lánykérés. Ó, és az sem árt, ha mindenedet kiteszed, DE csak azután, hogy halálra edzetted magad a méregdrága konditeremben. Ha már a tízparancsolat tiltja, hogy megmutasd az elméd, hadd gyönyörködjön a rajongó alany a testedben. Persze a villantásokat mindog állítsd be véletlennek, és különösen fontos, hogy sokat mászkálj fedetlen lábbal - különben honnan tudnák, hogy ártatlan kis nyuszika vagy, akinek még nem vágták le egyik lábujját sem, és öket érte a megtisztelő feladat, hogy megszabadítsanak eme értékedtől?!
    *irónia kikapcs*
    Istenem, de imádtam ezt a cikket :D Mondjuk, kicsit szomorú, hogy sokan szerintem tényleg bedőlnek a magazinok hülyeségeinek, és betartják ezeket:/ Monjuk, értelme az nincs sok, mert előbb-utóbb úgyis felszínre kerül az igazi énük, akkor meg égés van. Meg akkor csak annyit tudnak meg, hohy a srác/férfi milyen nővel randizna szívesen, és ha felbukkan valaki, aki TÉNYLEG olyan, mont az ő megjátszott énük, kezdődik a féltékenység...
    Szuperjó cikk lett, csak így tovább!
    Puszi, Maja <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majaaa hát ez a komment elmenne egy cikknek is xd Úgy értem, hogy rohadt viccesen írtad le, és fejtetted ki az itt felsorolt pontokat! :D Imádlak! Na de, köszönöm a megértésedet, én is úgy gondoltam, hogy mindenki megérdemli a boldogságot a maga Kislábujj Alexével :3 Ezzel teszem jobbá a világot!
      Viccen kívül, köszönöm, hogy kommenteltél! <3

      Törlés
  2. Hm...megvan miért nem tudok magamnak fiút találni... Nem vagyok élő barbie, akinek arcára fagyott a mosoly, nem hordok pirosat, és általában minden bemutatkozást a nevemmel kezdek... Fenébe vele, hogy ilyen bonyolult a pasizás, de végre megvilágosodtam! Köszönjük neked ezt a csodás cikket. Megmosolyogtatott. :)
    Puszi: V. B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Ennek tényleg örülök, köszönöm! <3 <3

      Törlés