2018. március 3., szombat

15 ismerős helyzet ha moziba mész





1. Mindenki csempészet már be sunyiba valami kaját/italt a moziba, és utána idiótán vigyorgott, hogy ő, hogy túljárt mindenki eszén.

2. Az érzés amikor beragad egy kukorica darab a fogaid közé, még rosszabb esetben a torkodba és halálfélelemed van, hogy megfulladsz.

3. *a legfeszültebb/szomorúbb rész a filmnek* néma csend, hullaszag a moziteremben, visszafojtott lélegzet ééés *röhögés*. Mert igen, mindig lesz olyan akire a legrosszabbkor jön rá a vihogás.

4. Amikor a melletted ülő olyan hangosan rágja a popcornt, hogy alig hallod a filmet.

5. Vagy amikor próbálsz a film leghangosabb részein enni, mert attól tartasz, hogy az egész moziterem a te rágcsálásod hallgatja.

6. A félelem, hogy túl sokat iszol és majd ki kell menned wc-re, végig verekedve magad az egész soron.

7. A kellemetlen pillanat amikor rájössz, hogy a film előtti reklámok/előzetesek izgalmasabbak voltak mint a film.

8. Mindenki tette már keresztbe az ujját és rimánkodott, hogy ne egy kétméteres foglaljon helyet előtte.

9. Amikor utoljára foglalsz széket a terembe és a lehető legrosszabb helyet kaptad ezért folyton azt lesed, hogy hova nem ültek, hogy elfoglald azt a széket.

10. Mindig megfogadod magadba, hogy nem fogod elkezdeni a film előtt a popcornt, de szinte mindig kudarcot vallasz.

11. Úgy döntesz, hogy nem nézed meg, hogy hányas széket kaptad, úgyis kevesen vannak a terembe, inkább leülsz egy számodra szimpi helyre, erre pár perc múlva odajön valaki és közli, hogy ez az ő helye, úgyhogy menjél már innen, te pedig kínos mosollyal nézel rá, hogy "hoppácska, biztos elnézted a sornak a számát"...

12. szemüveg + 3D-és szemüveg, roppant kényelmes és stílusos...

13. Az érzés amikor olyan ember mellé ültetnek aki egyszerűen mindenen röhög, de tényleg mindenen, ráadásul hihetetlen idegesítő hangon, te pedig legszívesebben leütnéd.

14. Amikor egy film olyan unalmas, hogy előveszed a telefonod, hogy megnézd, hogy hány perc van még belőle.

15. Annyira belefeledkeztél a filmben, hogy amikor vége lesz és felkapcsolódnak a lámpák hirtelen azt se tudod melyik univerzumban vagy.

+1. Az az idegesítő dolog amikor egy olyan emberrel mész el moziba aki minden egyes jelenet után megosztja veled az elméletét, hogy mit gondol a szereplőkről, ki a gyilkos és, hogy szerinte mi fog történni, te pedig csak próbálod kizárni a hangját és élvezni a filmet.

++1. Csak képzeljétek el a jelenetet:
Én: Képzeld, hétvégén megyek moziba.
barát: De jó, mit nézel meg?
Én: *a film címe*
barát: Az egy nagyon jó film! De olyan kár, hogy meghal a szereplő...meg mekkora fordulat már, hogy xy a gyilkos benne!
Én: *szótlanul bámul* *nem hiszi el, hogy komolyan elspoilerezte az egész filmet* *még mindig meredten bámul az emberre* Többé nem vagyunk barátok, szia!

4 megjegyzés:

  1. Mit esznek a normális emberek a moziban? Popcornt, esetleg nachost. Na és a (kicsit sem csóró) bloggerek? Sparos kaját, az legalább olcsó, és a napi gengszterkedés is kipipálódott vele :DDD
    Szuper bejegyzés lett, ezek tényleg nagyoon igazak:D Nem hiába imádok veled/veletek moziba járni. Mondjuk, az azért tuti érdekes lesz, amikor a "Felelsz vagy mersz"-et nézzük, és a legbrutálabb jeleneteknél röhögünk xd

    Maja<3

    Ui: "Azta, ez életre kelt!"😂😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa Maja!
      Örülök, hogy tetszett és remélem minnééél többször csempészhetünk be együtt sparos kaját :3
      <33

      Törlés
  2. Szia!
    Ez a poszt számtalan vicces mozis élményemet eszembe juttatta. Például az Az-on egy jumpscare-nél a mögöttem ülő egy "A jó édes...!" felkiáltással hátulról belerúgott a székembe, de úgy erővel, a kezemből pedig majdnem előrerepült a kukorica. Meg a Nincs kiszállás után egy csomóan megindultunk a lift felé, mozdulni sem lehetett benne és elkezdett nyikorogni a szerkezet. Mindenki ijedten nézett össze egy pasas meg megszólalt a tök csendes, nyikorgó liftben, hogy "na ez után a film után ne szórakozzatok velem". :D
    A négyes pontot pedig azért érzem át, mert az a barátnőm szokott lenni! :D
    Még ilyen posztokat! Puszi! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Miközben írtam ezt a bejegyzést, nekem is hasonló esetek jutottak eszembe :D
      Köszönöm, hogy kommenteltél! <3

      Törlés