2018. július 12., csütörtök

Hogyan legyél seggfej és idegesítő hatékonyan? - 25 bombabiztos tipp

Hogy szerezz magadnak egy kiadós verést? Hogy érd el azt, hogy mindenki egy világi seggfejnek tartson? Vagy éppen, hogyan legyél olyan ember akinek legszívesebben kinyomnák a szemét, mert annyira idegesítő. Ma ebben segítek nektek, 100% működőképes tippekkel, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

1. Mond egy ideges embernek azt, hogy nyugi

2. Parkolj úgy, hogy egyszerre két autó helyét foglalod el, ha szerencséd van akkor még az életedre törő fenyegető levelet is találsz szélvédődön, ez plusz pont.

3. Mindig pécézd ki a leggyengébbet és szívasd halálra a haverjaiddal, igazi seggfejeknek való móka!

4. Szólj bele olyan dolgokba amihez semmi közöd.

5. Kattogtasd a tolladnak a gombját, megállás nélkül. Vagy dobolj az asztalon a körmöddel. Ja és ne törődj az emberekkel akik idegesen tekingetnek feléd. Csak féltékenyek, hogy te ilyen jól elvagy.

6. Hülyéskedj azzal, hogy elveszed valamijét egy alacsony embernek és el kezded lóbálni a fejed fölött miközben röhögsz azon, hogy nem éri el. Legjobb esetben csak egy felmutatott középső ujjat kapsz jutalmul, rosszabba egy térdet a gyomrodba.

7. Kontrázz rá mindig arra amit mond a másik, mert ugye tudjuk, hogy neked mindig rosszabb, drágább vagy éppen fájdalmasabb az életed mint az övé.

8.  Semmi másról ne tudj beszélni, csakis arról, hogy mások mint csinálnak rosszul.

9. Hallgasd a zenét hangfalon és szard le magasról, hogy rajtad kívül senki se akarja hallgatni azt a szemetet ami szól belőle.

10. A nők féltékenyek és csak a pénz kell nekik. A férfiak megcsalnak és felszínesek. A gyerekek idegesítőek. A tinik netfüggő nyomorékok. Általánosíts nyugodtan, ez elengedhetetlen, ha az év seggfeje akarsz lenni.

11. Csámcsogj.

12. Sajnáltasd magad, de semmit ne tegyél annak érdekében, hogy jobban érezd magad.

13. Lépj be egy szobába/intézménybe/bárhova és ne köszönj. Gratulálok, te vagy az év Seggfeje!





14. Köss bele mindenbe. MINDENBE.

15. Okoskodj, nulla tudással a hátad mögött.

16. Percenként túrj bele a hajadba.

17. Nyomkod a telefonod társaságban és ahelyett, hogy a szembe ülővel beszélgetnél inkább a kaját fotózd a megfelelő szögből, hogy utána felrakd az instára.

18. Fütyülj a lányok után az utcán.

19. Szállj fel a magas lóra, és maradj is ott! Néz le mindenkit és érezd magad felsőbbrendűnek. Mintha csak te szartad volna a spanyolviaszt.

20. Ha megkérdezik, hogy  mit szeretnél, válaszold azt, hogy neked mindegy és miután döntöttek hisztizz, hogy "de te nem ezt akartad." Így kell ezt.

21. Sértődj meg minden apróságon, de ha megkérdezik, hogy mi a baj, válaszold azt, hogy semmi. Hiszen téged senki sem érthet meg...

22. Ahelyett, hogy közölnéd a fiúval/lánnyal, hogy nem szeretnél semmit tőle flegmázz vele és húzd az agyát. Egy igazi seggfej így csinálja.

23. Ha valami bajod van valakivel, mosolyogj rá, majd az első adandó alkalommal beszéld ki a háta mögött.

24. Legyél képmutató.

25. Búj ki mindig a felelősség alól és ha számon kérnek, kend másra.

Azt hiszem, ezer meg ezer másik hasznos tanácsot is tudnék adni, de úgy érzem egy bejegyzésre elég ennyi szarkazmus. Remélem senki se fogja hasznosítani a gyakorlatban a tippjeimet. A világon már így is sok a seggfej. Te ne legyél az.
Legyen világbéke, sziasztok! ♡

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Hát, ez hatalmas! :D Látom, te is "szereted" felidegesíteni magad az embereken, és gyakran gondolunk egyre. Sokra szeretnék reagálni, úgyhogy én is számozom.

    1. Azt bírom még, amikor a szociális szorongásra mondják, hogy "jajj, régen én is szégyellős voltam, majd kinövöd", vagy a depresszióra, hogy "ne szomorkodj annyit", kösz, ezzel kisegítetted a másikat. :D De igen, az ideges embernek a "nyugi" az olaj a tűzre.

    4. Néha úgy érzem, én is túl gyakran szólok bele olyanba, amihez semmi közöm. Ez volt az egyik, amit magamra vettem.

    7., 10., 12., 17., 25. Fúúú, ne is mondd! Ezeket már én is sokszor szóba hoztam. Mintha ugyanazok lennének az ismerőseink! :D

    16. Azt hittem, ez tetszik nektek. :D

    19. Ez is lehet, hogy jellemző rám.

    20., 21. Egy "jó párkapcsolat" elengedhetetlen kellékei, már fel is lelkesedtem, ahogy olvastam! (vagy nem)

    Örülök, hogy visszatértél, és utólag is boldog névnapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Megleptél a kommenttel, nem számítottam rá, de annál jobban örültem neki! Ááá, semmi furcsa nincs abban, ha valamelyikben magadra ismertél, megsúgom, van olyan pont ami rám is igaz párszor, sajnos. :D
      Köszönöm!

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés