2016. április 30., szombat

A bloggerek rémálmai 02.

Sziasztook!
Ez a A bloggerek rémálmai bejegyzés folytatása, remélem ez a rész is ugyanúgy tetszeni fog nektek mint az előző!  (: 
A versenyről nem feledkeztem el, de szörnyen kevés időm van, főleg, hogy közeledik az év vége és mindenki megőrült. Úgyhogy  következő héten hozom az eredményeket! Köszönöm a türelmeteket, nem akarok elhamarkodott döntéseket hozni a versennyel a kapcsolatban!
Jó olvasást! (:

×××××××

1. Díjak
Ugye milyen jó érzés megkapni a legelső díjat?  Talán még a másodiknak is örülsz, de amikor már a hatodikat megkapod, ugyanazokkal a kérdésekkel már egy kicsit elgondolkozol azon, hogy kiírod a blogodra, hogy nem kérsz díjakat.

2. Ez unalmas...
Átolvasod a következő részt amit közzé akarsz tenni és arra a megállapításra jutsz, hogy szörnyen unalmas lett és igazából semmi sem történik benne. De végül úgy döntesz, hogy kirakod mert nincs időd/energiád újraírni.

3.  Ööö...akkor most mi van?
Akkor Enikő összeházasodik Pistivel, Sanyi dobja Zsuzsit aki erre kiakad és Izraelbe költözik ahol találkozik az újdonsült házaspárral akikről kiderült, hogy oroszlánszelídítők.
Oké, mi van?
Ezzel a bevezetéssel arra akartam kilyukadni, hogy párszor azon kapjuk magunkat, hogy teljesen megkavartuk a szálakat és már mi se tudjuk, hogy mi történt az előző részben, annyira megcsavartuk a történetet, vagy épp olyan dolgot raktunk bele amiről kiderül, hogy rohadtul nem illik a történetbe de már nem tudjuk visszacsinálni.

4. Kommentekre válaszolás
" Örülök, hogy tetszett", "Köszönöm a kommented" Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet" "Köszönöm" és izé...azt már mondtam, hogy örülök?
Ugye nem csak velem történik meg ez? Az "ez" alatt azt értem, hogy minden egyes kommentemben szerepel valamelyik mondat ezek közül és ez engem mérhetetlenül idegesít. Valaki mondana nekem színónimákat az "örülök" és a "köszönöm" szavakra? ( :") )

5. Na. Ne. Biztos, hogy nem írom újra!
Írsz egy végtelen hosszú kommentet amiben mindent kifejtettél és leírtál amit akartál, elégedetten rá akarnál kattintani a "közzététel" gombra amikor meglátod, hogy nem vagy bejelentkezve és újra kell írnod az egészet...Utálom amikor ez történik.

6. TE BLOGOLSZ!?
Neem, ez valami félreértés. Én blogolni? Pff dehogyis...
Ez azoknak lehet ismerős akik titkolják azt, hogy blogolnak. Az elején én is ezt tettem de most akik közel állnak hozzám már tudják. De amíg én is titkolóztam addig mindig a szívbaj kerülgetett amikor valaki megkérdezte, hogy mégis miért bújok folyton a gép/telefon mögé és mit írok? Hát öm..ízé...én csak zenét hallgatok, nem látod?
Nem. Nem látta.

11 megjegyzés:

  1. Jaaaaj, ezek annyira igazak!:D Ki kéne találni már valami új díjféleséget... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az egyik blogger barátnőm, Maja Tankwall kitalálta az Év felfedezetje díjat amit az író "pájafutásod" alatt csak egyszer kaphatod meg, szóval nem kell 100× végig csinálni! :D

      Törlés
  2. Imádtam, annyira igaz mindegyik :D

    VálaszTörlés
  3. A díjakat, ne is mondd.. az egyik blogomon vagy vagy tizenhárom ki nem tett, és soha nem is fogom. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy amikor megláttam, hogy ,,Szia, meglepi a blogomon", csak felsóhajtottam, hogy mi a fasz, még egy??!
    Amúgy, nagyon szupi bejegyzés (igen, kérek egy, ,,örülök, hogy tetszik"-et :D és jobb ez a fajta komi, mint a semmi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^
      Átérezem! Maga az ötlet nem rossz, hiszen egy kezdő bloggernek jólesik EGY díj de több nem kellene. :D
      Nagyon nagyon örülök, hogy tetszett. Még egy "Köszönöm, hogy kommenteltél"-t iss kapsz! :D ((: :*
      Szia!

      Törlés
    2. igen, egy bloggernek egyszer, MAXIMUM kétszer kellene kapnia :D
      :O de cuki vagy <3

      Törlés
  4. Annyira igaz mindegyik! Már néha én meglepődök, hogy hogy a picsába baszhattam el ennyire a történetem eredeti kimenetelét xD
    Király bejegyzés lett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! ^^
      Nekem is sokszor ez jár a fejemben! Aztán azon kezdek gondolkozni, hogy hogyan fogom ezt kimagyarázni a következő részben...A válasz legtöbbször ez: SEHOGY :"D
      Csak, hogy eredeti legyen a kommentem: Örülök, hogy tetszett! :D ♡

      Törlés
  5. Jahj, hogy ezekkel mennyire egyetértek :D
    Lehet, hogy bunkóság, de én régebben néhány díjat egyszerűen nem töltöttem ki, annyira untam már... A kommentekkel én is hadilábon állok.
    De az nagyon tetszik, ahogy a blogot vezeted, hogy mindent kielemzel, és hogy gyakran frissíted az oldalt :) az is szuper, hogy saját tapasztalatokból építkezel, így tényleg hasznos információkkal látod el az olvasóidat, hiszen te már átélted ezeket a helyzeteket :)
    Puszi: Maja<3
    ui: Gondolom, örülsz, hogy tetszett a bejegyzés ;D :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Jó, lehet, hogy bunkón hangzik de tényleg van olyan amikor már torkig van az ember a "mikor kezdtél el blogolni" és hasonló kérdésekkel...
      Igen, teljes mértékben a saját hibájából/hülyeségeimből merítek ötletet egy-egy cikkre! :D
      Nem. Akkor sem fogom leírni azt a szót, szóval:
      Nagyon HÁLAS vagyok amiért írtál nekem egy kommentet! :D
      Sziaa

      Törlés