2016. október 16., vasárnap

5 ismerős helyzet mikor késésben vagy

1. Foglalt mosdó
Tipikus. Épp indulnál, de még meg kell mosnod a fogad, így megcélzod a mosdót, de nehogy azt hidd, könnyű dolgod lesz! A testvéredre valószínűleg pont akkor jön rá a hasmenés, az anyukád a szemöldökét szeretné kiszedni, az apukád pedig sürgősen meg akar borotválkozni. Te pedig idegesen pillantasz az órára, azt számolgatva, hogy hány értékes percet veszítesz. Aztán úgy döntesz, hogy egy mentolos rágó is megteszi.

2. Számolgatás
Ha már itt tartunk, gyorsabban jár az agyad mint egy jobb napodon matekórán, hiszen a folytonos "Hány percem marad még ha..." kérdések minden nanosecundomban eszedbe jutnak.

3. Piros lámpa
Ez a karma? Vagy mi rosszat tettem? Mert biztos van egy oka annak, hogy a buszon/kocsiban ülve mindig egy piros lámpával találod szembe magad ami újabb értékes perceidbe kerül. De komolyan! Miért mindig akkor van mindenhol piros lámpa amikor késésben vagyok?!



4. Sosincs szerencséd
Megpillantod az iskolát és az órára pillantva megbizonyosodsz arról is, hogy alig késtél öt percnél többet amikor rádöbbensz, hogy a legszigorúbb tanároddal lesz órád, aki valószínűleg egy jó kis felelettel jutalmazz meg a késés miatt...Kösz Élet, én is szeretlek...

5. Mindenki bámul!
Egy kopogás után berontasz az "elnézést a késéssel" mondattal majd gyorsabban mint bármikor ledobod magad a székedre, de akármilyen gyors is vagy, a bámulást nem kerülhetted el, ugyanis ilyenkor minden szem rád irányul.

* * *

Sziasztok!
Térjünk a lényegre: Előző héten nem volt új bejegyzés, ahogy tegnap és tegnapelőtt se. Bízok abban, hogy legtöbben megértitek, hiszen sokan akik olvassák ezt a blogot ők maguk is bloggerek. Egyszerűen nem tudtam írni. Nem tudtam, hogy miről írjak, mikor, és csak üres tekintettel bámultam a képernyőt, tudjátok, amikor egyszerűen nem tudsz írni. Erőltetni pedig nem érdemes. De most itt egy új bejegyzés, ami remélem elnyerte a tetszéseteket! :)
Köszönöm az új feliratkozókat!
Sziasztok!
Ui.: Kérlek adjatok ötleteket, titeket mi érdekelne, Miről írjak, hozzak bejegyzést?

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nekem ezek nagyon tetszenek :D Írj valami olyasmiről, hogy milyen az, mikor az ember "ünnepi lázban ég" :"D Ez jutott eszembe hirtelen ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa!
      Örülök, hogy tetszett! :D
      Köszönöm, ez nagyon jó ötlet! ♡
      Szia!

      Törlés