2016. november 19., szombat

5 dolog amit szeretned kell a télben!

1. Hó
Mindenkinek ez jut eszébe legelsőnek a télről. Ha esik a hó akkor csak egy pillanatra legalább felejtsd el, a gondjaidat. Mint például, hogy elfelejtetted még lecserélni a nyári gumit a kocsidon, vagy még nincs olyan téli bakancsod ami bírná a hót, ezeken majd ráérsz később gondolkodni. Elsőnek csak a szépségét figyeld ahogy minden hóba borul.2. Forrócsoki
Sokan utálják a hideget, és ezzel együtt a telet is. De gondoljatok arra az estékre amikor egy giganagy takaróba becsomagolva, egy bögrét szorongatva ültök a kanapétokon. Így már máris barátságosabb az év hideg időszaka.

3. Az az érzés...
Ismerős az az érzés amikor már ezer éve gyalogoltok, és úgy érzitek mindjárt a járdára fagytok amikor végre elértek az úti célotokhoz. (pl. iskola, edzőterem, vagy az otthonotok). Ahogy pedig belépsz az ajtón szinte érzed ahogy elolvad a tested, és melegség járja át. Imádom ezt az érzést.

4. Ünnepek
Na ez az ami nagyon megosztó. Legtöbben imádják a karácsonyt, mások pedig legszívesebben az egészet hagynák a francba, esetleg a falnak mennek az idegesítő reklámoktól, de mégis keresetek valamit amit szerettek benne. Azt, hogy találkozhattok a régen látott rokonokkal, esetleg az ajándékozást, karácsonyfa díszítést vagy ha még ezek se jönnek be, akkor ott van az a tény, hogy legalább sokat ehetsz.

5. A környezet
A télnek a hangulata engem mindig megragad. Imádom a narancs és a mandarin illatát, a fényeket és a karácsonyi kivilágításokat is szeretem, vagy amikor esik a hó, esetleg a forrócsokit, vagy egyszerűen csak a változást. A fák csupaszak, az időjárás hidegebb, az esték pedig sötétebbek lesznek, de ilyenkor csak gondoljunk arra, hogy a nyár folyamán hányszor kívántuk azt, hogy jöjjön egy kis hideg.

6 megjegyzés:

 1. Lili <3
  Teljesen egyetértek veled, én is szeretem a telet, főleg az ünnepeket, meg az átmelegedő érzést *.*
  Klassz kis bejegyzés volt, és gyönyörűen fogalmazol.
  Puszi, Maja❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Maja! ♥♥
   Köszönöm a kommented, meg amúgyis, hogy Te folyton követed a blogot..Sokat jelent számomra!
   Szia!

   Törlés
 2. Mindet imádom! :) Nagyon jó volt olvasni, egyszerűen mesés lett! Olvasnék még ilyeneket.❤
  Lina :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon örülök, hogy tetszett! ♥
   A következő cikk, a tervek szerint, ennek az ellentétje lesz, 5 dologról fog szólni amit NEM szeretek a télben.
   Köszönöm a kommented! <3

   Törlés
 3. Utálom a hideget, a havat, a jeget és a csúszós utakat. Meg a telet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Akkor a következő bejegyzés, amiben azt írom le, hogy mit NEM szeretek a télben, jobban illeni fog hozzád! :D

   Törlés