2016. december 3., szombat

5 dolog amit utálok télen

1. Stressz
Ez az időszak az egész emberiség számára hihetetlenül stresszes. Mintha mindenben csak a rosszat látnák...Csak nézzük meg a karácsonyi időszakot:
-Karácsonyi reklámok-idegesítőek
-Ajándék vásárlás-pénzkidobás+tömeg a boltoknál
-Karácsonyi ételek-csak meghízok tőlük
-Találkozás a rokonokkal-unalmas
--úristen de csúszik az út mégis, hogy fogok én eljutni valahova?!
Oké, nem mondom, hogy  nincs bennük igazság, de most vegyük már újra ezeket a pontokat, csak egy kicsit pozitívabb szemszögből:
-Karácsonyi reklámok-lehet min röhögni
-Ajándék vásárlás-ilyenkor gondolj annak az arcára akinek odaadod majd az ajándékot, hogy mennyire örülni fog neki, vagy más ajándék esetében, hogy mennyire röhögni fogtok.
-Karácsonyi ételek-pár percre dobd arrébb a lelkiismereted és EGYÉL!
-Találkozás a rokonokkal-láthatod őket akár több év után, vagy ha másnem akkor végre elmesélheted az egész család előtt a tesód egyik ciki gyerekkori tettét...A bosszú édes és nem hizlal. ( :D )
--egyszerűen csak hihetetlen szép.

2. Jégcsap
Mintha a tested ezekben a hónapokban egy átváltozáson vett volna részt aminek a neve nem mást mint: egy-kibaszott-jégcsap-akarok-lenni terv.
De komolyan. Kilépsz a házból és szinte érzed ahogy megfagysz, vagy épp a bőröd kiszárad és piros lesz. Esetleg kifújja a szél a szád és úgy fogsz kinézni mint egy nagymama aki kiment a vonalból a rúzsával.3. Hatszázhúsz réteg
Na akkor felveszek egy pólót, rá egy kardigánt, esetleg még egy pulcsi is jöhet. Oké, akkor a legvastagabb kabátom, a sapkám és a sálam is kell. *úgy nézek ki mint egy felfújt elefánt, ráadásul nem tudok lehajolni, hogy bekössem a cipőm*
Ismerős?
Vagy éppen az amikor berontasz a suliba, egy perccel becsengetés előtt, és egy óráig telik, amíg lehámozod magadról azt a sok ruhát...De legalább nem fáztál.

4. Zene
Mint fentebb írtam, a karácsonyi reklámokon inkább nevetni szoktam, mintsem, hogy felídegesítsem magam. Viszont egy dologgal nem tudok megbékélni: a karácsonyi zenékkel amik mindenhol ott vannak! Mindent, csak karácsonyi zenéket NE, kérlek!

5. Tömeg
Hogy hogyan jellemezném azokat a lényeket akik az ünnepek idején a plázákban vannak?
Egy bevadult csorda ami a maradék türelmét is elvesztette, számukra létfontoságú a lökdösődés, az akciókkal és a leárazásokból táplálják magukat.
Na, ezek lennénk mi; emberek, az ünnepek idején...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése