2016. december 21., szerda

Milyen szereplő lennél a csillagjegyed alapján?

Sziasztook! Itt egy következő csillagjegyes bejegyzés. Mivel nem vagyok asztrológus nem kell véresen komolyan venni az itt leírtakat. Mindenestre én imádok ilyen cikkeket írni, írjátok le kommentbe, szerintetek is ilyen szereplők lennétek? Estleg a ti szereplőtöknek ezek szerint mi lenne a csillagjegye? 


Kos: A főnök vagy, aki vezeti a többi szereplőt, esetleg egy sport őrült aki imád versenyezni (mert legtöbbször nyer). Tipikusan legjobb szereplő akiben egyszerűen nincs hiba.
Esetleg (az oroszlánnal karöltve) te lennél az akivel összejön a főszereplő.

Bika: Ismerős az a szereplő aki minden szakítás, csalódás vagy szomorú dolog után ott terem a főszereplő mellett? Na, te lennél az az ember. Hidd el, a tanácsaid mindig életmentők.

Ikrek: Jófej, vicces, laza, vonzod az emberek magadhoz. Az egész szereplőgárda jóban van veled és minden olvasó imád.

Rák: Te vagy a sztoriban a dráma, akinek mindig van valami izgi romantikus sztorija, de sajnos sose találsz rá az igazira a történetekben.

Oroszlán: Okééé, te vagy az a lány. Tudod, akire mindenki féltékeny és egy hisztis picsának tartanak csak azért mert nem bírják elviselni a tökéletességed. Sokszor akár te magad vagy a főszereplő a történetekben, főleg most, amikor divatba jöttek a magabiztos szereplők.

Szűz: Őrült Zseni. Te vagy az aki minden kérdésre tudja a választ, de mégis az órán a padon heversz és kipihented a szombati buli eseményeit. A főszereplő valószínűleg a te bulid egyikén fogja a sárga földig leinni magát.

Mérleg: Minden történetben ott vagy mint a legfontosabb mellékszereplő. Te vagy a nagybetűs barát, akinek a vállán kisírhatja magát a főszereplő, aki tanácsokat ad, és aki mindig a szereplő mellett van.

Skorpió: Te vagy a gyilkos. Az a szereplő akit egyszerűen nem lehet kiismerni, és ezt tesz olyan izgalmassá, egy horror, vagy akció blogba tökéletes főszereplő lennél.

Nyilas: Ismerős az amikor olvasol egy blogot és van egy szereplő akinek a beszólásain folyton csak nevetni tudsz? Hát, az a szereplő te vagy, kedves nyilas. Ha benne vagy egy sztoriban nem lehet unalmas.

Bak: Hölgyeim és Uraim, bemutatnám a történet eszét. Nem szeretsz kockáztatni, biztosan állsz a lábadon, te vagy az a szereplő aki tuti, hogy életben marad, mert egyszerűen kellesz a történetben és kész.

Vízöntő: Színt viszel a sztorikba, mindig a saját fejed után mész, valószínűleg az egyik pillanatban utálni fognak az olvasók a másikban pedig te leszel a kedvenc szereplőjük. Te aztán fura lennél, de biztos nem egy sablon karakter.

Halak: Te vagy a gimis blogoknak az egyik "legkeresettebb" szereplője. Tökéletes kapcsolatod van a pasiddal, imádjátok egymást és az összes szereplő olvadozva figyel titeket. Együtt maga a tökéletesség vagytok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése