2017. július 8., szombat

5 helyzet ami minden magas lánynak ismerős lehet





Sziasztook!
Itt lenne a következő viccesebb cikk. Tudni kell rólam, hogy bár annyira nem tartom magam magasnak (172-3 cm), de mégis szinte mindenkinél magasabb vagyok lányok közül, így sokszor tapasztalom ezeket a helyzeteket.
Szögezzük le, hogy ez nem egy ilyen panaszkódos bejegyzés, mert amúgy szeretem, hogy magas vagyok, semmi bajom a magasságommal, de úgy mint minden másnak, ennek is két oldala van.
Jó olvasást!


* * *


1. Nem tudsz észrevétlen maradni
Meglátsz nem messze tőled egy nemkívánatos személyt és semmi kedved köszöni neki és jópofizni vele? Semmi akadálya a dolognak, csak el kell osonni úgy mellette, hogy ne vegyen észre.
Aha, oké, ez felejtős.
Mi, magas lányok mindenhonnan kb. egy fejjel kilógunk, az embernek pedig akaratlanul is megakad rajtunk a szeme hiába van tömeg...Úgyhogy elő a műmosolyt, kezdődhet a beszélgetés a sablontémákról, például az időjárásról.


2. Az örök szerep
Na, vajon kinek a nyakába fognak felülni egy koncerten? Ki lesz a ló a lovacskás játékban? Ki fogja tartani a telefont a szelfizés közben, akinek a leghosszabb a karja? Hát te...mint mindig.


3. Magassarkú off
Még viccnek is rossz. Már így is, legalább, egy fél fejjel magasabb vagy mindenkinél és ehhez még magassarkú? Komolyan, még te érzed magad kínosan amikor mindenkinek fel kell néznie ahhoz, hogy a szemedbe tudjon nézni.


4. Kínos
Biztos, hogy ismerős az a pillanat amikor eljön a búcsú ideje, vagy éppen pont, hogy összefutsz egy rég nem látott barátoddal. Ő feléd rohan, hogy szorosan átöleljen mire te is így teszel, de ahelyett, hogy a fejetek egymás mellett legyen, neki a mellkasodon van, egészen pontosan a melleden, te pedig így, oké, engedjük el egymást, na...elég már! Inkább maradjunk egy őszinte mosolynál és egy "szia"-nál máskor.


5. Pasik és Te
Helyes, okos, figyelmes, vicces, jó stílusa van...De miért nem tudott öt centivel magasabbra nőni?! Vagy inkább tízzel...


+1. A bajtárs
Ha véletlenül van egy olyan barátnőd aki hasonlósan hozzád magasabb mint az átlag, a barátság örök lesz, ezt garantálom. Ő lesz az aki veled együtt szeled át az utcát a köldökig érő emberekkel szemben, akinek a nyakába ülhetsz, akivel összebeszélhetsz, hogy együtt vegyetek fel magassarkút, hogy ne lógj ki a sorból és akinek panaszkodhatsz arról, hogy az egyetlen normális pasi is fél fejjel kisebb nálad. Mi ez, ha nem örök barátság?


Ti milyen magasok vagytok?

7 megjegyzés:

  1. Ez nagyon ismerős😂😂😂 176cm vagyok

    VálaszTörlés
  2. Én meg pont a másik véglet vagyok a 155 centimmel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hu, gondolom azzal is járnak hátrányok :D De zavar? Vagy szereted a magasságod? :)

      Törlés
  3. mikor amúgy hercegnőnek érzed magad, de soha nem lesz magassarkúd az egy méter nyolcvankét centiddel...
    mély sóhaj...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kapja be a világ, te egy 190cm-es hercegnő leszel, magassarkúval! :DD <3

      Törlés
  4. 160 centimmel engem aztán nem lehet magasnak nevezni 😂 Konkétan suliban még néhány alsós is magasabb nálam...

    VálaszTörlés