2017. november 12., vasárnap

6 dolog amivel őrületbe lehet kergetni egy lányt



""Minden lány arról álmodozik, hogy felhívja egy fiú hajnali háromkor és azt mondja; hey, baby, csak azt akartam mondani, hogy szeretlek."
Ha felkeltesz hajnali háromkor...Megöllek."




1. Elszakadt hajgumik
R.I.P. az összes hajguminak amiknek túlfeszítettük a határait, és azt gondoltuk, hogy képesek vagyunk rajta még egyet, csak egyetlen egyet csavarni...de nem, túlértékeltük a gumit és kezdődhet a "Ööö nincs véletlenül egy plusz hajgumid, szegény, hajgumitlan sértett lelkemnek?" akció.


2. Csak AZÉRT vagy ideges
Ismerős a helyzet amikor felidegesített magad valakin, szóvá teszed ezt annak a bizonyos embernek erre csak legyint egyet és azzal hárítja az egészet, hogy biiiztos csak azért vagy ideges mert éppen megvan, és ezzel úgy gondolja, hogy le is zárta a vitát és eleget tett a magyarázatnak. Mire te csak bámulsz rá szótlanul és magadban megjegyzed, hogy szerencséje van, hogy nem azért vagy ideges, mert éppen megjött, mert ha azért lennél, már rég darabokra tépted volna szegény kis tudtalant. Mert egy dolgot jegyezz meg jól, ha szereted a életed; soha, de soha nem fogd a menstruációra egy lány viselkedését.


3. Sorban állás +  wc papír hiány
Miért van sor egy wc-nél? MIÉRT? Miért van az, hogy a nők jó esetben (csak) öt percet töltenek a mosdóba, rosszabban akár ott is éjszakáznak és annyi wc papírt visznek a fülkébe amivel akár kétszer is be tudnék tekerni egy múmiát. Sose értettem, hogy mit csinálnak ennyi ideig a nőtársaim a mosdóba, úgy, hogy kint sorban kell állni.


4. Logikátlan divat
Ha még férfi lenne a divattervező akkor valahogy megérteném a dolgot, de egy nő, hogy képes olyan ruhát kitalálni amit nem lehet se pántos, se pánt nélküli melltartóval hordani, ráadásul még az anyaga is olyan vékony, hogy teljesen átlátszó. Oké-oké ott vannak a mellbimbótapaszok meg az ilyen-olyan hát nélküli öntapadós melltartók, de ki érzi magát igazán biztonságban ezek mellett?...


5. Cicababák
Ha férfiak azt hiszik, hogy az idegeikre mennek a hisztis, műpicsák cicababák, akkor el sem tudják képzelni, hogy minket, önbecsüléssel és tartással rendelkező lányokat mennyire idegesítenek. Csak, hogy félre értés ne essék, hogy mire célzom; azokra a "nőkre" akik minden alkalmat megragadnak, hogy ráhajtsanak az ellenkező nemre, össze-vissza játsszák az "eszüket", felszínesek és úgy gondolják, hogy Ők a világ közepe, a többiek pedig csak lábtörlők. Na, az ilyen személyektől rázz a hideg minket.


6. Pletykák
Oké, azt be kell vallani, hogy legtöbbször, mi lányok, sokkal pletykásabbak vagyunk mint az ellenkező nem. Most nem azokról a hajnalig fennmaradós, bizalmas, mindent elmondok a barátnőmnek-fajta dologról beszélek hanem amikor egy random ember elkezd terjeszteni valamit rólad, te pedig csak nézel a (legtöbbször) csajra, hogy mégis milyen unalmas lehet az élete, ha a tiéddel foglalkozik.






+1. Őskor felfogás
*bármilyen feladat*
- Miért nem csinálhatom Én?
- Mert te lány vagy!
Te pedig évszázadokra le vagy maradva, haver...Ez a 21. század...

6 megjegyzés:

  1. Nagyon egyet tudok érteni mindegyik ponttal! De szerencsére mostanában nem annyira érzékeltem egyiket se :D
    Ui: Eszméletlen szép lett az új design! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa!
      Juj, de jó neked, és sajnos nap, mint nap tapasztalom az itt leírtakat...Mindenesetre, a végén már csak nevetni tud rajtuk az ember, nem éri meg idegeskedni :D
      Nagyon szépeeen köszönöm, a dicséretet, és a kommentet is! <3

      Törlés
  2. *bólogat, teljes mértékben egyetért*
    Vastag hajam van, államdóan elszakad az összes hajgumim, ráadásul van egy húgom, nálunk nagyon fogyóeszköz. Most meg egy bloggerleányzó befonta nagyon pici copfokba az egész hajam és minden nap elszakad egy pici gumi...
    Ugyan a 2. & 3. pont nálam annyira nem releváns, de azért előfordul, olyankor zavar.
    A többit viszont tényleg csak támogatni tudom. Amúgy se követem a divatot és nem csak azért, mert mindenki olyat hord, hanem mert a legtöbb dolog hordhatatlan, pláne nagy mellekkel. Meg egy része ízléstelen is, nekem nem jön be, pedig azért nem szoktam csak azért nem hordani valamit, mert divatos.
    Imádom az ilyen posztjaidat! *-*
    Love, lyl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Én konty mániás vagyok, szinte minden nap úgy fogom össze a hajam, főleg edzésen, és már sokszor előfordult velem, hogy túlfeszítettem a húrt, és volt hajgumi, nincs hajgumi :( :D
      Imádom a kommentjeidet! <33

      Törlés
  3. Nem tudnék egy mondatot választani, amivel vitatkozni tudnék. Szívemből szóltál :D

    Niki

    VálaszTörlés