2016. december 31., szombat

2017 - Változtass az életeden!



1. Rendezd át a szobád!
Bár ez csak egy külsőségnek tűnik, nem is gondolná az ember, hogy mennyit számít ha egy új környezetben tölti az ideje nagy részét. Persze nem kell hatalmas dolgokra gondolni. Elég ha más helyre rakod az íróasztalod, vagy veszel egy új képet a falra, esetleg egy új függöny is megteszi vagy egy szobanövény.

2. Új haj
Ha változtatni akarsz az életeden, kezd a hajaddal. Egy újabb külsőség de annál fontosabb!

3. Ruhák
Okééé, nem arra akarlak titeket biztatni, hogy költekezzek ész nélkül a plázákba, de egy új ruha felfrrissíti a régi, elunt ruhatáratokat.

4. Ne legyél robot!
Változtass a már megszokott napirendeden hiszen mi, ha nem egy új év kezdete a legjobb arra, hogy végre kitörj az unalmas hétköznapok rengetegéből?

5. Új célok
Akár bakancslistának is nevezhetném, mindig legyen valami célod az életben, mert oké, tudom, hogy néha jól esik csak úgy lenni és kész, de gondolj arra, hogy ezek csak elpazarolt percek/órák/hónapok/évek. Mint mindig, itt se kell  a világ megmentésére gondolni meg hasonlók, elég mondjuk annyi, hogy " a következő matek dolgozatom ötös lesz", "ma kitakarítom a szobám", esetleg az, hogy "belekezdek egy új blogba"...és hasonlók.

6. Elég a negatívitásból
Mindennek ez a kulcsa: Légy pozitív. Ez pedig egyáltalán nem egyenlő a naivitással, mint azt sokan hiszik. Felejtsd el a gondjaidat, viszont a problémáidat ne dobd el azzal az indokkal, hogy majd úgy is  megoldódik idővel, mert nem, nem fog. Szóval csak hinni kell abban, hogy azokat a problémákat meg lehet oldani, csak akarni kell, mint minden mást.


2017 jelmondatai:
1. Hidd el, akard és csináld meg!

2. Kezdj tiszta lappal!


2017 jelképe:
Nyíl:  Ha 2017-ben bármikor is azt érzitek, hogy ennyi, feladjátok, vagy, hogy a helyzet már menthetetlenül rossz akkor gondoljatok egy jelképre: A nyilat is hátra kell húzni, hogy ellőhessük. Az élet lehet, hogy most hátrahúz titeket, de csak azért, hogy utána valami jobb felé lőjön ki. Nektek csak ki kell tartani, és hinni abban, hogy a következő nap, hét vagy akár év, jobb lesz.


BOLDOG ÚJ ÉVET minden olvasómnak és bloggertársamnak, ti inspiráltok, köszönöm, hogy szebbé tettétek a 2016-os évemet!   ( akár milyen nyálasan hangzik tényleg rohadtul feldobtátok ezt az évemet! ❤😃😃  )

UI.: Elindítottam egy szavazást, amiben arról kérdezlek titeket, hogy milyen bejegyzéseket/cikkeket látnátok szívesen 2017-ben. :)
Illetve a blog megnyerte a JOMED első blogversenyét, aminek nagyon örültem!

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok minden sikerhez! Ez a nyilas jelkép valóban jó, nem is gondoltam még bele, hogy ezt hátra is szokták húzni, mindig csak az előre! jutott róla eszembe.
    Boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm! Imádom a nyílnak a jelképét, szerintem teljesen igaz és ahányszor rágondolok tudom, hogy csak kitartás kell és semmiképp sem kell feladnunk!
      Neked is nagyon nagyon boldog új évet! ♥

      Törlés
  2. Szia Lili!
    Nagyon jó cikk volt, és egyben inspiráló is! Kevés hasonló írást olvastam, ami ennyire tetszett volna, kész felüdülésként hatott a sok Facebookos "annyira szar volt ez az év" poszt után ;) Imádom, hogy tényleg jó tippeket adsz, amik aktuálosak is, például a szobámnal én is kezdhetnék valamit. Mondjuk nem kifejezetten az átrendezésre gondolok, de tuti szelektálok egy kicsit, na meg takarítani se ártana :DDD
    OMG, tegnap megkaptam életem elsőőőő elegáns ruháját, amiben elmehetek az unokatesóm szalagavatóhára, waaa *.* *vigyorogva ugrál a szobában*
    A negativitást már egy ideje próbálom legyűrni, remélhetőleg 2017-ben sem okoz majd gondot :)
    A jelkép pedig... A nyíl❤ bár ezt az idézetet már hallottam tőled korábban (na, ezért is megéri közös blogot vezetni Lilivel; mert a szereplői okosak xd) de még mindig hihetetlenül imádoooom❤
    Neked is boldog új évet, imádlak :*
    Maja♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Ha tudnád mennyire elegem van ebből a "szar volt ez az év, egy szar vagyok, az életem is szar" kiirásokból...Egy kis optimizmust, emberek! :D
      Hm..ahogy így mondod...az én szobámba is ideje kitakarítani, vagy legalábbis rendetrakni xd
      Azt a ruhát ( ha azt mutattad meg tegnap) még mindig gyönyörűnek tartom! *-*
      A nyíl jelképe..legszívesebben mindegyik blogomba beleírnám! :D
      Én mégjobban imádlak :33 Boldogságos Alex-szal és Carlossal teli évet kívánok! *-* ♥
      Szia! ^^

      Törlés
  3. Ez a nyilas dolog nagyon tetszik :) Jobban belegondolva baromi igaz!
    Boldog új évet neked is! :D

    VálaszTörlés
  4. Nos én most fedeztem fel egy új blogot , és nagyon tetszik. Bár csak ezt a posztot olvastam még, de tudom , hogy a többi is hasonló jó lehet. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon örülök, hogy tetszik és remélem a többi cikkről is hasonlóan fogsz vélekedni! (:
    Köszönöm a kommented!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a sikereidhez! Nagyon kitettél magadért! Csak így tovább :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy mindig itt vagy és kommentelsz...Nekem ez sokat számít! :)

      Törlés