2017. január 14., szombat

Egy blogger levele - Kedves Ihlet!





Kedves Ihlet!
Már megint hol vagy? Kint hideg van, esik a hó és nagy valószínűséggel már rég lefagyott a lábujjad, szóval miért nem jössz vissza szépen  hozzám? Esküszöm jól bánok majd veled, ( jó, előtte egy kicsit megnyúzlak azért amiért eltűntél, de ez lényegtelen) bár azért valld be, hogy  nehéz eset vagy! Nem lehet rajtad kiigazodni, elég fárasztó vagy.
Valamikor nagyon jóban vagyunk, mindig amikor szükségem van rád máris ott teremsz és segítesz, mint egy igazi jó barát, de aztán minden megváltozik...Csak úgy eltűnsz. Már nem azért, de mégis ilyenkor hol vagy? Hawaiin nyaralsz, vagy a Karib-szigeteken szürcsölgeted a koktélodat miközben én a laptop előtt szenvedek? Még azt se lehet mondani, hogy nem próbállak visszacsalogatni magamhoz...Mindent kipróbáltam már, de semmi sem jött be! Úgyhogy maradt az, hogy panaszkodjak a bloggertársaimnak akik nagy együttérzéssel hallgatnak meg. Tudnod kell, hogy nagyon sok pletyka kering rólad a bloggerek közt, sokan elhordanak mindenfélének, de úgy látszik téged még az se érdekel, hogy a blogger világ legnagyobb seggfejének nyilvánítottalak, mert még ezek után se jöttél vissza.
Aztán egyszer csak fogod magad és hazajössz hozzám, párszor jól időzítesz, de legtöbbször rohadtul elcseszed az egészet. Például ha éppen a suliból hazafelé, lemerült telefonnal és nulla életkedvel ülök a buszon nem ér sokat az, ha ott vagy velem.
De igazából olyankor se minden rózsaszín és virágmintás ha itt vagy a fejembe, mert rohadt makacs vagy. Mindig azt csinálod amit te akarsz, sose ahhoz adsz ihletet amihez kéne, mindig valami más történetet tudok írni miattad, ahelyett amit folytatnom kellene.
Szóval nem tudom, hogy ez a viselkedés a személyiségedből adódik vagy csak élvezed ha látsz engem szenvedni, de az biztos, hogy sokszor felidegesíted az embert. Persze félre ne érts, én igazán szeretlek, sőt sokszor imádlak, de párszor tényleg elviselhetetlen vagy.
Bár most itt vagy a fejemben, valahol elbújva, de mint mindig, most se ahhoz a történethez van ihletem amit írnom kéne, de annyi baj legyen, megbocsájtom (most az egyszer).
Igazából minden blogger függ tőled, úgyhogy kérlek erőltesd meg magad és ne viselkedj ennyire csapongóan.
Köszi, hogy elolvastad, remélem amikor megkapod ezt a levelet még mindig itt leszel velem és nem Hawaiin süteted a hasad.
Üdvözlettel,


Lili Leone, aki nem tud kiigazodni rajtad.


Sziasztook!
Nem, nem őrültem meg, és nem gondolom azt, hogy az ihletem egy létező személy lenne, de tegnap elgondolkoztam azon, hogy "Hm...Milyen jó lenne ha megírhatnám a kedves ihletnek, hogy mit gondolok "róla" " Szóval így született meg ez a rövid, nyilván poénnak vett bejegyzés. :D
Mivel elég rövid lett, megpróbálok holnapra/hétfőre is hozni egy bejegyzést! :)
Sziasztok!

8 megjegyzés:

  1. Szia! Ez nagyszerű ötlet! Még hogy veled nincs ott az Ihlet :D nélküle nem írhatnál ilyet... Komolyan hangosan nevettem rajta.
    Puszi, Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, szerencsére most nagyon jóban vagyok a kedves Ihlet barátunkkal. :D
      Köszönöm, hogy kommenteltél! <3
      Szia!

      Törlés
  2. Ihlet tőled is menekül? Tőlem is! Üssük le és kötözzük meg, hogy örökre velünk maradjon :D

    Remek bejegyzés ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, ahogy őt ismerem még úgy is elmenekülne valahogy tőlünk!:D
      Köszönöm! :)

      Törlés
  3. Nagyon jópofa poszt lett - de nem lepődtem meg, mindig üdítő a blogodon kószálni ^^
    Amúgy az ihlettel kapcsolatban... szerintem egyáltalán nem hülyeség megszemélyesíteni. Liz Gilbert is ezt teszi :D Komolyan, szerintem olvasd el a Big Magic c. könyvet, minden írónak/bloggernek/művésznek megéri :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^
      Nagyon örülök, hogy így gondolod! ♥
      Köszönöm az ötletet, mindenképp utánanézek ennek a könyvnek! :D (:
      Szia!

      Törlés
  4. Szia! ^^
    Örülök, hogy tetszett! (:

    VálaszTörlés