2017. augusztus 5., szombat

10 kép amiben mindenki magára ismer


Sziasztok!
Egy olyan bejegyzéssel érkeztem amivel már egy hónapja "szenvedek". Hasonlóan ehhez ( x ) a cikkhez, itt is próbáltam a legviccesebbekre és valósághűbbekre szerkeszteni a képeket, tudjátok, hogy az embernek az a gondolat ugorjon be, hogy "olyan mintha magamat látnám". Mert biztos vagyok benne, hogy legalább egy igaz lesz rád ezek közül. ( nyilván a címben túlzás az a mindenki, de így volt a legegyszerűbb megfogalmazni )
Jó olvasást, és remélhetőleg, szórakozást! ❤😃


1. Nincs mit tenni, ki vagyok élezve a csokira...


2. Csak nehogy utána kiderüljön, hogy a Szürke ötven árnyalatát olvasta...
3. De most komolyan! Mióta divat ribancnak lenni?4. Végül is, csak egy laza 45°-ról beszélünk.5. Oké, a rajztudásomat nem kell kritizálni, a pálcikaemberek szexik.6. Na és te, hogy állsz a matek leckéddel?

7. Sajnálom, a kutyám, az a kutyám.

Na és akkor most jöjjenek a bloggerek:

8. Ez a kép annyiraaa szomorú9. Igaz, vagy igaz? (ha jobban akarod látni mi van a "google keresőbe" írva akkor kattints a képre!)
10. Bölcs gondolat.

6 megjegyzés:

 1. Ezek annyira igazak :DD
  Főleg az utolsó kettő, bár én szerencsére visszacsábítottam magamhoz az ihletet. Igen, asszem, ez tökéletes válasz lenne a tizenkét éves kisfiúnak a szerelmi életemről szóló kérdésre. Meg persze mesélnék neki Carlosról, Kislábujj Alexről, meg Theóról. És tudod mit, a pálcikaembereidet is beveszem a háremembe, olyan kis szexik *.* :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végre, vártam már, hogy valakit elcsábítsak a pácikaembereimmel .3 :DD
   Köszönöm, hogy kommenteltél! <33

   Törlés